28 november 2014, om 16:00 | PvdA huis, Wisselweg 200 Almere

Oproep deelname discussie ‘Draag bij aan de PvdA van de Toekomst!’

Draag bij aan de PvdA van de toekomst! En waarom de Eerste Kamer belangrijk is (Almere)
locatie: PvdA huis –Wisselweg 200 Almere
datum 28 november 2014, 16:00
Welke bijdrage kan je leveren aan de PvdA ? Wat gaat er goed, wat kan er beter? Hoe kunnen wij daar een bijdrage aanleveren?
Het onlangs uitgebrachte Friese rapport over de situatie in de PvdA stelde dat we moeten vernieuwen om bij de tijd te blijven. We moeten ons aanpassen aan tal van veranderingen zodat we ook in de toekomst vorm kunnen geven aan de samenleving. Niets doen is geen optie, dus hoe draagt u bij aan de noodzakelijke veranderingen? Als je mee wilt denken over deze en andere vragen, nodigen wij u graag uit. Kom naar onze vrijdagmiddagbijeenkomst op 28 november om 16.00 u.
Je hoort dan wat de PvdA doet aan de vernieuwing van het sociale systeem, wat het belang ervan is voor onze ouderen, onze arbeidsgehandicapten;  Je hoort hoe we de zorg betaalbaar willen houden voor U zelf, voor uw kinderen en kleinkinderen. je hoort hoe u door diverse contacten in onze samenleving de vinger aan de pols kunt houden en mensen kunt stimuleren om zich in te zetten voor onze samenleving.
Wij hebben in Almere te gast:
1. Joyce Sylvester, burgemeester te Naarden, voorzitter van de netwerkroep diversiteit , senator in de Eerste Kamer. Zij wil ons graag introduceren in de kansen en voordelen die het netwerken binnen de verschillende culturele groepen voor onze partij heeft . Ze gelooft in de kracht van diversiteit als kans voor onze partij om een Nederland voor iedereen te zijn. Ze geeft tevens aan wat de Eerste Kamer doet en waarom deze nu belangrijk is voor onze Partij.
2. Jacques Monasch, lid van de Tweede Kamer en reizend door het land in antwoord op het Friese rapport over de noodzakelijke veranderingen en aanpassingen in de partij. Hij wil het zelfvertrouwen terug en ons informeren over de behaalde resultaten en de vernieuwingen die we op gang brengen.
3. Marc Witteman, PvdA gedeputeerde in Flevoland, die als geen ander weet hoe de PvdA het verschil maakt en overwinningen boekt. Hij geeft het belang van onze provincie aan en vertelt over de manier waarop de PvdA van betekenis is op provinciaal niveau.
Kom naar ons PvdA pand om op een informele manier kennis te maken met Jacques Monasch, Joyce Sylvester, Marc Witteman en andere actieve partijgenoten, fractieleden in Gemeenteraad en Provinciale Staten.
Op vrijdagmiddag 28 november is het PvdA tijd voor een gezellige politieke discussie met een hapje en een drankje. Neem gerust uw kennissen en belangstellenden mee. Dat houdt ons in discussies scherp.
We zien u graag op onze gezellige inloop aan de Wisselweg 200.
Met partijvriendelijke groet,
Ellie Teunissen (Secretaris PvdA Almere)
Joyce Sylvester (Burgemeester van Naarden, lid van de Eerste Kamer, voorzitter Netwerk Diversiteit.)